Jojobový olej, Eoné

Neohodnoceno
 

Jojobový olej lisovaný za studena

od 84 Kč
Značka Eoné
Kategorie Kosmetika
Záruka 2 roky
Zvolte variantu
Kód produktu 3169/10 Objem: 10 ml Skladem (1 ks) 84 Kč
   
Kód produktu 3169/30 Objem: 30 ml Na dotaz 137 Kč
   
 

Čistý, přírodní jojobový BIO olej/vosk. Olej z jojoby je všestraně použitelný, velmi dobře vstřebatelný rostlinný olej. Je vhodný pro ochranu pleti proti vysoušení za slunečného i mrazivého počasí. Zpomaluje stárnutí pokožky. Mírní nadbytečnou produkci kožního mazu a obsahuje protizánětlivé složky, proto je vhodný k ošetřování mastné pleti se sklonem k akné, výskytu ekzémů. Působí blahodárně při výskytu různých kožních obtíží. Ošetřuje suché konečky vlasů. Jemný ochranný faktor má hodnotu SPF 3-4.  


Složení výrobku
 
Jojobový olej BIO LZS   

Použití 
Odborná literatura doporučuje jojobový olej pro běžné denní použití pro normální pleť ale i pro podpůrnou léčbu mnoha kožních problémů - akné, ekzémů, lupénky, lupů, na suchou pokožku, popraskanou pokožku, omrzliny, roztřepené konečky vlasů, vrásky, strie, celulitidu, pro obnovu kožních buněk a pro ochranu pokožky při pobytu na sluníčku. Obličej a ručky malých dětí ošetříme několika kapkami jojobového oleje. Má ochranný faktor v hodnotě 3 až 4. Pokožku tedy chrání jemně a přirozeně.

Objem: 10 ml/30 ml.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.