POZOR, všechny softshellové bundy s beránkem, které nakoupíte k došití, budou mít místo černého těla vzorované (stejný vzor, jako rukávy, kapsy a kapucka.

GRIZLY Sweets Směs na makovník bez lepku 520 g

Kód: GR-22651
99 Kč 190,38 Kč / 1000 g
Skladem u dodavatele
Upečte bezlepkový makovník se sníženým obsahem cukru a precizně vytvořenou recepturou od renomované cukrářky. Směs je zcela bez barviv a aromat a přísad, které byste při běžném domácím pečení nepoužili. Výsledný moučník má lahodnou poctivou chuť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Sweets Směs na makovník bez lepku, se sníženým obsahem cukru 520 g. Administrativní zařazení:  Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu Složení:  Mák mletý, samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, citronová kůra, vanilka. Země výroby:  Česká republika Skladování:  Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení:  Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru. Vlastnosti a výhody:  Základem směsi na bezlepkový makovník je český mák a kvalitní bezlepková mouka vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Směs, kromě toho, že je bezlepková, také obsahuje  erythritol, který snižuje v makovníku poměr cukru. Směs je připravená na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci, mlékem a olejem) a následné pečení. Hotový moučník chutná jako domácí. Bez lepku Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou Kvalitní suroviny Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte Vyrobeno čerstvě v České republice Recept:   Doba přípravy: 5 minut, pečení: 45 minut. Na přípravu makovníku ještě potřebujete tyto tekuté ingredience: 2 vejce 80 ml oleje 350 ml mléka Do větší mísy vsypte obsah sáčku. Přídejte vejce, olej a mléko a důkladně promíchejte. Vlijte do předem připravené vymazané a vysypané kruhové formy o průměru 20 cm a pečte na 160 °C cca 50 minut. Poté ještě teplé pocukrujte. GRIZLY Tip:  Makovník chutná skvěle s citronovou polevou. Tu připravíte tak, že smícháte 2 lžíce horké vody, 2 lžíce citronové šťávy a postupně přisypete 200 g cukru moučka a vymícháte do hladké polevy. Darina de Oliveira Costa  je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.

Doplňkové parametry

Kategorie: Grizly
EAN: 8595678411408

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola