POZOR, všechny softshellové bundy s beránkem, které nakoupíte k došití, budou mít místo černého těla vzorované (stejný vzor, jako rukávy, kapsy a kapucka.

GRIZLY Sweets Směs na mramorovou bábovku bez lepku 980 g

Kód: GR-22646
199 Kč 203,06 Kč / 1000 g
Skladem u dodavatele
Připravte si během chviličky těsto na domácí, bezlepkovou bábovku se sníženým obsahem cukru. Na výsledném domácím moučníku si pochutnáte nejen u nedělní kávy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Sweets Směs na mramorovou bábovku bez lepku,  980 g. Administrativní zařazení:  Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu Složení:  Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, kakao, prášek do pečiva, citronová kůra, vanilka. Země výroby:  Česká republika Skladování:  Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení:  Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru. Vlastnosti a výhody:  Balení obsahuje 1 sáček, ve kterém ještě najdete v odděleném pytlíčku kakao. Základem směsi na mramorovou bábovku je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a s erythritolem, který snižuje v bábovce poměr cukru, je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci, olejem a mlékem) a následné pečení. Hotová bábovka chutná domácky a poctivě. Bez lepku Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou Kvalitní suroviny Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte Vyrobeno čerstvě v České republice Recept:  Na přípravu bábovky potřebujete tyto tekuté suroviny: 3 vejce 100 ml oleje 350 ml mléka Obsah sáčku č.1 vsypte do větší mísy a přidejte olej, mléko a vejce. Vše důkladně promíchejte. Polovinu hmoty přelijte do menší misky a přisypte kakao (sáček č.2). Do vymazané a vysypané formy nalijte nejdříve světlou a poté tmavou hmotu. Pečte na 160 °C (horní a spodní ohřev) cca 1 hodinu. Nechte ve formě vychladnout a teprve poté vyklopte. GRIZLY Tip: Bábovka chutná skvěle také ve spojení se šlehačkou nebo lehce oslazenou zakysanou smetanou. Darina de Oliveira Costa  je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.

Doplňkové parametry

Kategorie: Grizly
EAN: 8595678411330

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola