POZOR, pro expresní vyřízení objednávky vybírejte skladové zboží. Děkujeme

GRIZLY Hrách zelený loupaný půlený 1000 g

Kód: GR-12350
59 Kč 59 Kč / 1000 g
Skladem u dodavatele
Hrách je skvělým zdrojem vlákniny a rostlinné bílkoviny. Vyniká snadnou a rychlou přípravou a jemnou chutí. Navíc se hojně pěstuje na našem území, a tak by neměl chybět v žádné české kuchyni.

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Hrách zelený loupaný půlený 1000 g. Administrativní zařazení:  Luštěnina Složení:  Hrách zelený loupaný půlený  100%  Země původu : Česko, Slovensko Skladování:  Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení : Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody:  Plody bobovité rostliny hrachu setého jsou lusky, které obsahují žlutá nebo zelená semena. Nezralé hrášky či celé lusky se používají jako zelenina (hrášek), zralá semena (hrách) se řadí do luštěnin. Mezi žlutým a zeleným hrachem není velký chuťový rozdíl. Jsou podobné i ve složení.  Použití:  Další v ýhodou loupaného a půleného hrachu je rychlá a snadná příprava, jelikož jej už není třeba namáčet. Stačí jen povařit po dobu 40 minut.  Nejznámější je typická hrachová polévka či kaše. Hrách však můžete přidat do polévek s dalšími luštěninami nebo použít na přípravu různých pomazánek. Poslouží i jako zdravá příloha. Existuje celá řada receptů například na hrachové bramboráčky, lívanečky, dokonce i hrachový hummus. Výborně se hodí v kombinaci s obilovinami, které pomáhají luštěninám ještě lépe využít rostlinou bílkovinu. Kromě krup, hrách výborně chutná s  rýží,  quinoou  nebo  jáhlami .  Více informací o luštěninách a jejich vlastnostech si můžete přečíst v našem   medvědím blogu.  Zajímavé  recepty   a nápady také naleznete v našem magazínu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Import Grizly
EAN: 8595678408057

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola