POZOR, pro expresní vyřízení objednávky vybírejte skladové zboží. Děkujeme

GRIZLY semínka na klíčení Mix Allegro BIO 250 g

Kód: GR-19397
159 Kč 636 Kč / 1000 g
Skladem u dodavatele
Lehce pikantní kombinace čtyř semínek na společné klíčení vás okouzlí jak chutí, tak bohatostí živin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Alfalfa, rukola, řeřicha, pórek BIO mix semínek na klíčení BIO 250 g. Administrativní zařazení:  Semena na klíčení Složení:  Alfalfa*, rukola*, řeřicha*, pórek* *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Země původu:  Itálie Skladování:  Skladujte na temném, chladném a suchém místě Balení:  Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody:  Semínka alfalfa, rukoly, řeřichy a pórku jsou dokonalou směsí na společné klíčení a jedná se o skvělou kombinaci chutí. Alalfa neboli vojtěška je klíčkem s mírně nasládlou chutí. Klíčky rukoly neboli rokety mají charakteristickou pikantní chuť. Klíčky řeřichy mají lehce štiplavou chuť. Klíčky pórku jsou význačné svou nasládlou cibulkovou chutí.  Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Použití:  Naklíčená semínka vojtěšky, rukoly, řeřichy a pórku můžete přidávat do salátů, těstovin, vychladlých polévek, na namazané pečivo nebo při přípravě zeleninových smoothie. Návod k přípravě:  Semínka po dobu 8-12 hodin namáčejte ve vodě (nejlépe filtrované bez chlóru). V klíčící nádobě nechejte semínka klíčit 4-6 dní. Během klíčení semínka 2-3 x denně proplachujte. Plně naklíčená semínka připravená ke konzumaci měří 2,5-5 cm. Ideální teplota pro celý proces je 20 °C.

Doplňkové parametry

Kategorie: Import Grizly
EAN: 8595678410579

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola